Actor.digital

Actor Digital is een casting agency in Vancouver Canada en gespecialiseerd in achtergrond- en prime-talent en modellen voor game-, VR- en CGI-televisie- en filmmarkten.

Numdia BV.

Numidia is een internationaal verkoop-, marketing- en distributiebedrijf van zuivelproducten en aanverwante voedingsingrediënten. Numidia is een prachtige hard groeiende onderneming met menig Award in de pocket!

boobox opslagruimte

Boobox

Boobox bezorgt en plaatst mobiele opslagboxen direct voor je deur in heel Limburg en delen van Noord-Brabant. Opslagboxen worden gebracht, gehaald en opgeslagen. Boobox is een jong en dynamisch team wat gaat voor geweldige service en kwaliteit!

Kwekerij Bouten BV.

Kwekerij Bouten is een kweker van een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige planten voor de veiling, tuincentra, gemeentes, bedrijven, instellingen en particulieren. Kwekerij Bouten is een dynamische kwekerij met een frisse en eigentijdse aanpak!

kwekerij_bouten
stichting_stoohn

Stichting Stoohn

Stichting Stoohn verzorgt huisarts cursussen voor een volledig oogonderzoek in 20 minuten. Stoohn verzorgt opleidingen waar patiënten van huisartsen bij gebaat zijn!

Stichting Vrije Pleegzorg

Stichting Vrije Pleegzorg is een onafhankelijke organisatie die aanvullend werkt op de bestaande Jeugdzorg in Nederland. Gepassioneerde ervaringsdeskundigen die denken en werken in het belang van kinderen!

stichting_vrijepleegzorg
schoonmaakbedrijf_janssens_roermond

Schoonmaakbedrijf Janssens

Schoonmaakbedrijf Janssens biedt dienstverlening op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging en interieurverzorging voor bedrijven en particulieren. Hardwerkende en in de regio geliefde dienstverlener die weet van aanpakken!

Schoonmaakbedrijf Pleco

Schoonmaakbedrijf Pleco is 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar voor ecologisch verantwoorde schoonmaak van de bedrijven en instellingen. Pleco is een dienstverlener die gaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen!

 

pleco_roermond
oorzaak_hoorkliniek_nederweert

Oorzaak Hoorkliniek

Oorzaak Hoorkliniek is dé onafhankelijke zelfstandige Audicien speciaalzaak voor Nederweert en omstreken. Een klantgerichte Triage audicien met vakkennis en een ervaren Tinnitus specialist!