actor_webdesign

ACTOR.DIGITAL

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat Actor Digital – Actor Digital is een casting agency in Vancouver Canada en gespecialiseerd in achtergrond- en prime-talent en modellen voor game-, VR- en CGI-televisie- en filmmarkten. Actor Digital is een plek om lokaal modellen en talenten te vinden die hun diensten aanbieden voor 3D-scannen, motion capture en voice-over.

wordpress

wordpress

De basis is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
webdesign

Ultimate Member

Voor het leden-gedeelte wordt gebruik gemaakt van Ultimate Member.
woocommerce

Web Design

Webdesign op maat Actor Digital. Verzorging basisopzet van het complete design.
website-maken

WOOCOMMERCE

De site heeft een Woocommerce webshop met een koppeling naar betalingen via Stripe.
ultimate-member

Fotografie

Themedutch heeft gebruik gemaakt van stockfoto’s voor de basisopzet van de site.
null

Um-switcher

Add-on maakt de koppeling tussen UM en WooCommerce op basis van rollen gebruikers.

TERUG NAAR CASES

Het project

Actor Digital uit Vancouver Canada heeft Themedutch gevraagd om alle WordPress installaties te verzorgen en in te regelen, inclusief het opzetten van de layout voor deze lidmaatschapswebsite. De website is gebouwd op het Themedutch WordPress template ‘Brian’.

Talenten registreren zich gratis via de website van Actor Digital en hebben via hun eigen account de mogelijkheid om hun profiel in te richten en zichzelf zo optimaal mogelijk te presenteren aan potentiele opdrachtgevers.

Bedrijven/opdrachtgevers zijn in staat om de profielen van talenten te bekijken. Echter, betalende opdrachtgevers hebben voor de duur van een specifiek lidmaatschap ook toegang tot alle contactgegevens van de talenten.

Bedrijven krijgen voor afloop van het abonnement automatisch een e-mailreminder (template opgemaakt in de stijl van de website) met de mogelijkheid om het lidmaatschap en toegang tot contactgegevens te verlengen.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WP DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.