Boobox_opslagruimte_roermond

BOOBOX OPSLAGRUIMTE

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat Boobox opslagruimte huren – Boobox verzorgt tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven in de regio Limburg en delen van Noord-Brabant. Mobiele opslagboxen worden thuisbezorgd, opgehaald en opgeslagen in de opslag van Boobox of meteen verhuisd naar een nieuw adres. Boobox klanten hoeven alleen zelf in te laden.

wordpress

wordpress

De website is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

WooCommerce

De website heeft een Woocommerce webshop met een koppeling naar betalingen via iDEAL.
ultimate-member

Fotoshoot

De fotografie van de website is verzorgd door een professionele fotograaf uit Roermond.
wordpress

Concept

Themedutch heeft het proces vanaf het ‘concept Boobox’ tot en met de uitvoering volledig begeleid.
null

Reservering module

De website heeft een ingebouwde module waarmee je eenvoudig opslagruimte huurt.
website-maken

Hosting

Hosting, onderhoud en alle updates van de website worden verzorgd door Themedutch.
null

SEO+

De website is Google geoptimaliseerd en er is rekening gehouden met een snelle laadtijd.
null

Design

Themedutch heeft het volledige design van de website verzorgd en de regie voor de fotografie.

TERUG NAAR CASES

Het project

Webdesign op maat Boobox – Ontwikkel een gebruiksvriendelijke website voor Boobox. Boobox introduceert een nieuwe vorm van tijdelijke opslag voor particulieren en bedrijven in de regio Limburg en delen van Noord-Brabant. Mobiele opslagboxen worden thuisbezorgd, opgehaald en opgeslagen in de opslag van Boobox. Boobox klanten hoeven alleen zelf in te laden.

Bij de bouw van de website is sterk ingezet op gebruiksgemak. Bezoekers van de website reserveren Boobox opslagboxen eenvoudig online op een gewenste dag en tijdstip. Men geeft aan of spullen worden opgeslagen of meteen verhuisd naar een nieuw adres. Boobox klanten hebben de keuze uit volledige betaling of gespreide betaling via de webshop. Wanneer men kiest voor aanbetaling, dan worden vervolgfacturen via de website verstuurd die via een betaallink naar iDeal worden voldaan. Boobox opslagboxen retour laten bezorgen is eenvoudig en makkelijk online te regelen. Als aanvullende dienst is het mogelijk om ook verhuisdozen te bestellen die vooraf gratis worden geleverd.

De website is voorzien van een reserveringsmodule inclusief webshop. Boobox klanten hebben een eigen account waar zij facturen kunnen inzien, betalen en printen. Vanaf de accountpagina hebben klanten de mogelijkheid om zelf hun gegevens zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres te beheren en wijzigen. De webpagina’s zijn geoptimaliseerd voor Google en de site is beveiligd middels een SSL-verbinding.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.