Kwekerij_bouten

KWEKERIJ BOUTEN

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat Kwekerij Bouten. Kwekerij Bouten is een kweker van een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige planten voor de veiling, tuincentra, gemeentes, bedrijven, instellingen en particulieren, en met een glazen stad van ruim 17.000 m2

wordpress

wordpress

Webdesign op maat Kwekerij Bouten is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

WPML ready

De website is voorzien van de WPML plugin en beschikbaar in de Nederlandse en Duitse taal.
null

Nieuwsbrief module

De website heeft een ingebouwde nieuwsbriefmodule inclusief e-mailtemplate in de huisstijl.
website-maken

Hosting & onderhoud

Themedutch verzorgt de hosting, het onderhoud en de reguliere updates van de website.

TERUG NAAR CASES

Het project

Ontwikkel een nieuwe, verfrissende, heldere, gebruiksvriendelijke en responsive website die past bij het familiebedrijf. In het ontwerp worden de nieuwe huisstijlkleuren geïntegreerd. Op de nieuwe homepagina wordt een nader te bepalen vorm van blokken gekozen waardoor bezoekers meteen een goed en duidelijk overzicht krijgen waar kwekerij Bouten voor staat (kwaliteit en service), en wat zij te bieden heeft (assortiment). Naast gebruiksgemak, wordt bij de nieuwe website stevig ingezet op de seizoenen, sfeer en beleving voor de bezoekers van de website.

De website wordt 2-talig gebouwd en voorzien van een nieuwsbriefmodule en SSL-verbinding. Er wordt een e-mailtemplatedesign ontworpen in de stijl van de nieuwe website en huisstijl, en wat als basis dient voor de toekomstige digitale nieuwsbrieven. Er wordt door kwekerij Bouten veel gebruik gemaakt van social media via Facebook. De Facebookpagina krijgt meer aandacht en een prominentere positie op de homepagina.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.