Numidia_headquarters

NUMIDIA

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat Numidia – Numidia is een internationaal verkoop-, marketing- en distributiebedrijf van zuivelproducten en aanverwante voedingsingrediënten.

wordpress

wordpress

De website is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

Hosting

De website wordt gehost bij Themedutch en is voorzien van een veilige SSL-verbinding.
null

SPEEDTEST

Op relevante pagina’s is de laadtijd extra geoptimaliseerd vanwege wereldwijde bezoekers.
website-maken

Onderhoud

Het onderhoud en alle reguliere updates van de website worden verzorgd door Themedutch.

TERUG NAAR CASES

Het project

Ontwikkel een nieuw zakelijk corporate webdesign op maat Numidia. De website moet de geherdefinieerde huisstijl en zakelijke uitstraling weerspiegelen. De nieuwe look-en-feel is fris en schoon (maar niet klinisch), professioneel, maar met een persoonlijk tintje. Dus, de perfecte balans vinden tussen persoonlijk en professioneel.

De website moet gebruiksvriendelijk zijn en bezoekers moeten weten waar ze naar toe moeten. Numidia wil geen retail- en buyers uitgangspunt gebruiken, maar de website meer service- en productgericht maken.

Hosting en laadtijd optimalisatie zijn belangrijke factoren in deze website. Numidia opereert wereldwijd en vanaf meerdere continenten. De verkoop verloopt telefonisch via de Traders van Numidia.

Vanwege dit feit heeft de pagina ‘Our team’ een prominente rol in de website. Van alle medewerkers wereldwijd is een video gemaakt om het ‘persoonlijk’ contact zoveel mogelijk te kunnen benaderen.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.