Oorzaak_hoorkliniek

OORZAAK HOORKLINIEK

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat Oorzaak Hoorkliniek. Oorzaak Hoorkliniek is de onafhankelijke zelfstandige Audicien speciaalzaak voor Nederweert en omstreken.

wordpress

wordpress

De website is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

Hosting

De website wordt niet gehost bij Themedutch en is voorzien van een veilige SSL-verbinding.
null

Zoekmachines

Themedutch heeft een professionele fotograaf ingezet voor de persoonlijke en professionele benadering.
website-maken

Onderhoud

Het onderhoud en updates van de website worden niet door Themedutch verzorgd.

TERUG NAAR CASES

Het project

Webdesign op maat Oorzaak Hoorkliniek – Ontwerp een re-design voor de website van Oorzaak Hoorkliniek. Allereerst wordt de gebruiksvriendelijkheid van de website op een aantal punten behoorlijk aangepakt, waaronder de navigatie en het gebruik op mobiele telefoons en tablets. De nieuwe website wordt gebouwd op WordPress. Het ontwerp krijgt een professionele, persoonlijke, betrouwbare en luxere uitstraling en er wordt rekening gehouden met de huisstijlkleuren.

De visie en werkwijze van Oorzaak hoorkliniek onderscheidt zich de concurrenten zoals Beter Horen, Schoonenberg en bijvoorbeeld Specsavers. Dit zal in de nieuwe website beter tot uitdrukking komen, waarbij de nadruk veel meer wordt gelegd op de persoonlijke kenwaarden en de meerwaarde voor potentiele cliënten. Op de homepagina wordt meteen mooi en overzichtelijk weergegeven wie Oorzaak Hoorkliniek is en wat de mogelijkheden zijn.

Oorzaak hoorkliniek richt zich op de private markt, het hogere segment, en de cliënt staat hierbij centraal. Themedutch heeft een professionele fotograaf ingeschakeld en geïnstrueerd om de persoonlijke en professionele benadering van de triage audicien zo goed mogelijk in beeld te brengen en kracht bij te zetten.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.