Janssens_schoonmaakbedrijf_particulieren

SCHOONMAAKBEDRIJF JANSSENS

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat Schoonmaakbedrijf Janssens. Schoonmaakbedrijf Janssens biedt dienstverlening op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging en interieurverzorging voor bedrijven en particulieren.

wordpress

wordpress

De website is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

Hosting

De website wordt gehost bij Themedutch en is voorzien van een veilige SSL-verbinding.
null

Zoekmachines

De website bevat landingspagina’s met relevante zoekwoorden voor hogere posities in zoekmachines.
website-maken

Onderhoud

Themedutch verzorgt het onderhoud en de updates van de website van het schoonmaakbedrijf.

TERUG NAAR CASES

Het project

Themedutch heeft bij deze opdracht zelf het voortouw genomen en een WordPress website ontworpen en gebouwd die zowel een frisse en zakelijke als persoonlijke uitstraling heeft. Potentiële relaties maken op de homepagina direct persoonlijk kennis met de eigenaar van het bedrijf, de diensten en het werkgebied van Schoonmaakbedrijf Janssens. Er zijn in de website meerdere contactmomenten ingebouwd voor het aanvragen van offertes en/of telefonisch contact.

Themedutch heeft het logo ontworpen inclusief het ontwerp voor de belettering van de bedrijfsbus. De teksten op de website zijn verzorgd door Themedutch en alle web pagina’s zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Voor de regio Midden-Limburg zijn aanvullend landingspagina’s geschreven op relevante zoekwoorden waardoor de website op deze zoekwoorden hoge posities in zoekmachine Google scoort. Webdesign op maat Schoonmaakbedrijf Janssens.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.