stichting_stoohn

STICHTING STOOHN

BY THEMEDUTCH

Webdesign op maat stichting Stoohn. Stichting Stoohn verzorgt huisarts cursussen voor een volledig oogonderzoek in 20 minuten. Webdesign op maat Stichting Stoohn.

wordpress

wordpress

De website is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

Hosting

De website wordt gehost bij Themedutch en is voorzien van een veilige SSL-verbinding.
null

WooCommerce

Het e-commerce gedeelte van de website maakt gebruik van WooCommerce.
website-maken

Onderhoud

Themedutch verzorgt het onderhoud en de updates van de website van de stichting.

TERUG NAAR CASES

Het project

Webdesign op maat stichting Stoohn. Ontwikkel een nieuwe gebruiksvriendelijke website voor Stoohn die voldoet aan de hedendaagse technieken en eisen met betrekking tot veiligheid en hosting. De website moet het proces vanaf cursusaanbod, aanmeldingsformulier met uitgebreide informatie, online betaling, ontvangstbevestiging inclusief factuur tot en met e-mailreminders op specifieke data voorafgaand aan cursussen volledig automatisch inregelen en het werk voor de Stichting Stoohn tot een minimum beperken.

Huisartsen hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor een specifieke cursus en meteen betalen via de website van Stichting Stoohn. Aanmelden is niet meer mogelijk zodra het maximumaantal cursusplaatsen is bereikt.

De website heeft een beschermd leden-logingedeelte voor bestuursleden en cursisten. Cursisten hebben toegang tot een persoonlijk profiel met basisgegevens die zij zelf kunnen wijzigen. Een cursist heeft tevens de optie om cursus-documenten in PDF-formaat te downloaden, inclusief link naar betaalhistorie én optie voor het downloaden van facturen.

Bestuursleden hebben toegang tot een persoonlijk profiel met basisgegevens die zij zelf kunnen wijzigen en waar zij bestanden zoals verslagen e.d. in PDF-formaat kunnen downloaden en cursus-documenten voor cursisten kunnen uploaden.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.