5/5 5

STICHTING VRIJE PLEEGZORG

BY THEMEDUTCH

Stichting Vrije Pleegzorg is een onafhankelijke organisatie die aanvullend werkt op de bestaande jeugdzorg in Nederland. Webdesign op maat Stichting Vrije Pleegzorg.

wordpress

wordpress

De website is door Themedutch ontworpen en gebouwd op het cms-systeem WordPress.
woocommerce

Hosting

De website wordt gehost bij Themedutch en is voorzien van een veilige SSL-verbinding.
null

Formulieren

Voor de aanwezige registratie- en contactformulieren is de WP plugin Form Craft gebruikt.
website-maken

Onderhoud

Themedutch verzorgt het onderhoud en de updates van de website van de stichting.

TERUG NAAR CASES

Liefdadigheid project

Themedutch is een webbureau dat ook liefdadigheidsprojecten financieel ondersteunt. Goede doelen zijn afhankelijk van donaties. Websites kosten tijd en geld, en een goede functionele website is financieel niet haalbaar voor een aantal goede doelen en kleinere stichtingen. Hier bieden we de helpende hand.

Stichting Vrije Pleegzorg bevordert oplossingsgerichte samenwerking tussen ouders en pleegouders. Hun doel is om ouders en pleegouders samen te brengen zonder verdere tussenkomst van autoriteiten en bureaucratie om oplossingen te vinden voor moeilijke situaties in hun eigen gezin.

Stichting Vrije Pleegzorg maakt deel uit van de Opherme Foundation. Opherme Foundation werd in 1989 opgericht als ‘bejaardentehuis voor oude pony’s’ en is ook een groot opvanggezin met ongeveer 10 kinderen die vanwege omstandigheden niet meer bij hun biologische ouders wonen. Webdesign op maat Stichting Vrije Pleegzorg.

WEBSITE OPDRACHT?!

VRAAG HIER JE WEBSITE OFFERTE AAN

Wil jij graag een website waar muziek in zit? Vraag dan nu een vrijblijvende webdesign op maat offerte aan voor jouw website, webshop of community concept.

WEBDESIGN OP MAAT

THEMEDUTCH WORDPRESS DEVELOPMENT

Laat ons jou overtuigen met meer webdesign op maat ontwikkeld voor trouwe Themedutch relaties.