google-pagespeed

Optimaliseer je WordPress website met Google PageSpeed

Als eigenaar van een website of webshop investeer je graag in een effectieve laadtijd van je webpagina’s. Hoe sneller een site werkt, hoe beter de gebruikerservaring. Daarom: optimaliseer je website met een slimme tool, namelijk Google PageSpeed en ontdek direct wat het jou oplevert. Hoe dit werkt voor jouw site, leggen we graag aan je uit.

Wat is Google PageSpeed voor een WordPress website?

Google PageSpeed is een tool die helpt om je website of webshop sneller te maken. De tool kijkt welke methodes je nu gebruikt om je site sneller te maken. Bij het implementeren van de juiste methodes ben je daardoor verzekerd van een hoge score. Pagina’s die snel laden zijn altijd beter, zowel voor de gebruiker als voor je (SEO)ranking in de zoekmachines van Google. Optimaliseer je WordPress website daarom met Google PageSpeed en laat ons jou hierbij helpen. Wij beschikken over de tools én ervaring om je hierin bij te staan.

Een snellere WordPress website voor een betere gebruikerservaring

Natuurlijk wil je als ondernemer dat klanten zolang mogelijk op je site of webshop blijven. Hoe sneller je pagina’s laden, hoe groter de kans dat de gebruikerservaring toeneemt. Hiermee verbetert ook je ranking in de zoekmachines van Google. Wellicht ontbreekt het jou aan tijd of kennis om dit zelf op te pakken. Optimaliseer je WordPress website daarom met onze hulp. Wij zorgen er met ons team voor dat je site of shop naar behoren functioneert, waardoor ook de gebruikerservaring verbetert.

Neem contact op met Themedutch

Sta je op het punt een WordPress site of webshop te beginnen, maar zoek je nog een deskundige partij om dit voor je te realiseren? Wil je een professionele website of webshop of geef je je huidige site graag vorm met Google PageSpeed? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0475-217755. Bij Themedutch weten we als geen ander hoe we deze zaken moeten aanpakken en dus staan we met veel plezier voor je klaar. Juist ook voor de technische kant van WordPress ben je bij ons daarom aan het juiste adres.