WP EXPERTS SINDS 2010

Laadtijd optimalisatie voor jou website of webshop. Iedereen houdt van snelle websites.

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

Laadtijd optimalisatie, wat is dat eigenlijk?

De beschikbaarheid en toegankelijkheid van je website voor bezoekers is van cruciaal belang. Een webpagina die traag laadt veroorzaakt gefrustreerde gebruikers die je website weer vroegtijdig verlaten. Voor zoekmachines zoals Google blijft dit niet onopgemerkt. Het is zeer waarschijnlijk dat je daarvoor wordt afgestraft met lagere posities. Je webpagina zakt onderuit en je wordt minder goed gevonden. Laadtijd optimalisatie is dus geen overbodige luxe en met name bij websites met video’s en webshops van groot belang.

Hoe werkt laadtijd optimalisatie in de praktijk

Wij maken gebruik van tools zoals Pingdom en PageSpeed Insights voor het instellen van je paginasnelheidsmonitoring. We voeren de url van je webpagina in en selecteren de voor jouw belangrijke testregio.

Hiermee krijgen we inzicht in de totale laadtijd en andere relevante informatie zoals de onderlinge relatie en prestatie van alle elementen inclusief html, CSS, Javascript, afbeeldingen en/of video’s. We zien wat nodig is om de voor jou meest cruciale webpagina’s door middel van laadtijdsoptimalisatie te verbeteren.

Wat doet Themedutch aan laadtijd optimalisatie

We bekijken bestandgroottes, laadtijden en alle andere details van elk element in de webpagina en bepalen welke onderdelen de pagina vertragen en hoe we jouw testscore kunnen verbeteren. Vervolgens gaan we hier een voor een mee aan de slag en blijven net zo lang testen tot je webpagina op laadtijd zo optimaal mogelijk presteert. Uiteraard is een goede, stabiele en snelle hosting ook van cruciaal belang. Hier lees meer over het belang van hosting.

Bel ons gerust!

webbouwer_roermond