WP EXPERTS SINDS 2010

SEO Optimalisatie Roermond, met Themedutch ga je voor nummer 1. We leggen je graag uit hoe.

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

Linksom of rechtsom, hoe dan ook, het begint met tekst.

Goed gevonden worden is een absolute must. Je website heeft voldoende bezoekers nodig om nieuwe klanten aan te trekken die je omzet verhogen. Dit geen makkelijke opgave wat je even tussen de soep en de aardappelen doet. Je website heeft voor je doelgroep aansprekende teksten nodig waarin specifieke zoekwoorden op subtiele wijze worden verwerkt. Dit is je eerste stap in de goede richting. Seo optimalisatie Roermond nodig? Vraag het ons!

 • Ben consistent in de keuze van je onderwerp
 • Maak gebruik van aantrekkelijke titels
 • Schrijf unieke en eigen web content
 • Schrijf relevante content voor je doelgroep
 • Focus ook op de ‘niche’ van het zoekwoord
 • Gebruik ook vraagstellingen in (blog)titels
 • Plaats waar mogelijk eigen videos en foto’s
 • Maak gebruik downloadbare PDF’s mogelijk
 • Plaats links naar websites met autoriteit
 • Verbeter je pagina’s die het best ranken
SEO Optimalisatie Roermond

Je zocht op SEO Optimalisatie Roermond

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar als je met jouw website hoger wilt ranken in de organische Google zoekresultaten. Dit zijn de niet-betaalde resultaten direct onder de advertenties.

seo-content

SEO CONTENT

Zoekresultaten beïnvloeden in Google vinden wij een leuke sport. Daarom is het schrijven van resultaatgerichte landingspagina’s ons op het lijf geschreven.

seo-techniek

SEO TECHNIEK

Ons Themedutch framework is SEO geoptimaliseerd inclusief correct h1 gebruik. Met SEO ingebouwd optimaliseren we pagina’s direct en overzichtelijk.

seo-landingspagina

LANDINGPAGINA

Schakel Themedutch in voor aansprekende landingspagina’s met subtiele call-to-action elementen. Sta versteld van de resultaten die je daarmee behaalt.

seo-linkbuilding

LINKBUILDING

Linkbuilding is veelal het laatste traject van SEO. Wij verzorgen geen linkbuiding, maar dragen indien gewenst graag een ander bureau aan voor dit onderdeel.

Wij bouwen op onze eigen framework en zorgen dat onze websites technisch geschikt zijn voor zoekmachines.

Wil je hogere posities in Google? Dan is SEO optimalisatie het begin

Hoe je dat moet doen? Maak je maar niet druk want Themedutch helpt je daar graag bij. Sterker nog, wij zijn experts op het gebied van SEO optimalisatie en we hebben al meer relaties naar topposities geholpen.

Tegenwoordig wil iedereen graag zo hoog mogelijk scoren in Google, maar door de toenemende concurrentie wordt dat steeds moeilijker. Het is een misvatting dat het behalen van hoge posities makkelijk is. Na een tijdje komt men erachter dat het behalen van hogere resultaten veel complexer is dan gedacht.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel Themedutch Roermond 0475 – 217 755 voor een vrijblijvend advies.

seo-limburg

Zoekmachine optimalisatie is complexer dan je wellicht denkt

Gebruik je wel de juiste zoekwoorden? Staan de door jouw doelgroep gebruikte zoekwoorden wel op je website? Zijn er voldoende backlinks? Links van andere websites naar die van jou zijn essentieel voor een hogere positie in Google. Volgens Google is jouw website dan belangrijker en dus waardevoller. Hoe lang blijven bezoekers op je website? In eerste instantie scannen bezoekers je web pagina, kijken waar de pagina over gaat en of het interessant genoeg is. Google vindt je web pagina niet relevant wanneer bezoekers snel vertrekken.

Dit is overigens maar een klein onderdeel van SEO. Ok, en nu? Neem gewoon contact met ons op want wij houden van optimaliseren en we gaan graag voor je aan de slag!

Laat de concurrentie achter je. Wij gaan voor top posities.

Er zijn meer redenen om je website bij ons te laten ontwerpen en bouwen. Is SEO optimalisatie Roermond voor jou noodzakelijk, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Onze SEO experts kunnen je alles vertellen over zoekmachine optimalisatie en seo landingspagina’s.

Indien je hier budget voor vrijmaakt, dan zal je website op termijn ongetwijfeld hoger en beter in de zoekresultaten naar voren komen. Je investering verdient zich zelf terug door hogere aantallen in bezoekers, meer aanvragen en verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij voegen de daad bij het woord.

Met Themedutch SEO optimalisatie Roermond verover je nummer 1 posities in Google. In principe is dat waar ieder bedrijf van droomt. Op nummer 1 staan in Google betekent meer traffic naar je website. Ga voor:

 • Meer organisch verkeer.
 • Meer gerichte en dus relevante bezoekers en indirect ook hogere conversies.
 • Terugkerende bezoekers die aangeven hoe goed je website is.

Kortom, haal meer uit je website. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Laat ons jouw website optimaliseren!