ONS TALENT.
JOUW TEAM!

WEBSITES | WEBSHOPS | WP HOSTING

Persoonlijke en doelgerichte no-nonsense aanpak zit in ons DNA: goede dingen bouwen met een duidelijk doel.

Themedutch een dynamisch en internationaal team van getalenteerde professionals met verschillende ideeën, achtergronden en vaardigheden. We werken veelal virtueel, dus efficiënt, kostenbesparend en met één gemeenschappelijk doel: websites maken waarmee onze relaties scoren en het online succes vergroten. Onze achtergrond en ervaring met internationale bedrijven is nuttig voor onze doelstelling: betaalbare kwaliteitswebsites ontwikkelen met ‘toegevoegde waarde’ voor grote en kleine klanten.

Helen - Founder & General Director

Relatiemanager voor online- en offlinecommunicatie en vliegende kiep op de afdeling web

Helen heeft vele vlieguren gemaakt op het gebied van reclame en communicatie. Vele opdrachtgevers van klein tot multinational staan op haar naam. Het ontwikkelen van een corporate identity en communicatiestrategie vindt zij het mooiste wat er is. Het ontmoeten van een breed scala aan bedrijfstakken en samenwerken met de mensen erachter is wat zij doet. Het stellen van de juiste doelgerichte vragen en waardevolle informatie terugkoppelen aan het team om je huisstijl- en/of websiteproject samen tot een succes te maken is waar zij voor gaat. Neem gerust contact met haar op voor meer informatie of een concrete opdracht.

Mike - Founder & Creative Director

Softwareontwikkelaar, WordPress deskundige en technisch leider van het development team

Mike is een echte rot in het vak op het gebied van sales en marketing. Zijn passie is het ontwikkelen van gedurfde internetconcepten met marketingwaarde voor de wereldwijde WordPress markt. Hij weet wat nodig is om jouw website te laten scoren op gebruiksvriendelijkheid, de juiste marketingmix, je vindbaarheid in zoekmachines en passende hosting. Ook zijn uitgebreide kennis van stabiele en doeltreffende WordPress plugins voor websites, webshops en community websites is van toegevoegde waarde voor onze relaties. Mike gaat altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit binnen jouw budget en hij geeft leiding aan het voltallig development team.

Arnold - Graphic Designer

No nonsens, hard werken, flexibel, betrouwbaar en creatief Grafisch werk sinds 2004

Arnold zijn motto is: ”hoe simpeler hoe beter”. Hij heeft voor kleine en grote reclamebureaus gewerkt in Roermond en Amsterdam. Collega’s, relaties, maar ook toeleveranciers kennen Arnold als een grafisch designer met een rustige en innemende persoonlijkheid. Hij heeft al vele relaties blij gemaakt een nieuw logo en huisstijl. Maar ook het ontwerpen van advertenties, folders, flyers, kranten, magazines, banners, stickers, posters en kaarten kun je met een gerust hart aan Arnold overlaten. Hij wil graag dat jij tevreden bent en jouw doelstelling bereiken is waar hij voor gaat.

ARNOLD designer
ROY wordpress developer

Roy - Lead Developer

Ervaren WordPress PHP Programmeur en trotse vader met eigen familieband

Roy is de lead developer bij Themedutch en een gedegen PHP-programmeur. Hij heeft veel kennis van WordPress templates en plug-ins en dat een megavoordeel bij de ontwikkeling van websites voor onze relaties waar plug-ins in worden gebruikt. Roy houdt zijn hoofd koel en lost mogelijke softwareproblemen binnen afzienbare tijd op die in een website nu eenmaal kunnen voorkomen. Hij is tevens verantwoordelijk voor de code van Themedutch WordPress templates en plugins die wij zelf ontwikkelen en wereldwijd verkopen via de grootste WordPress marktplaats ter wereld.

Jemuel - Developer / System administrator

Vakidioot die houdt van servers, nadenken en meer..

Jemuel is een van onze capabele en gemotiveerde systeembeheerders die de configuratie en het onderhoud van onze cliënt-gebaseerde servers voor zijn rekening neemt. Hij beheert onze infrastructuur en onderhoudt het besturingssysteem van de servers, zoals bijvoorbeeld e-mailservices en webservices. Hij upgrade onze systemen en processen naar behoefte voor verbeterde functionaliteit en beveiliging. Dit doet hij in nauw overleg met Mike en onze programmeur.

JEMUEL system admin
George webdesigner

George - Webdesigner

Een creatieve dromer met het hart op de juiste plek

George is een vrolijke webdesigner en een teamlid waar je nooit boos op kunt worden. Zijn relaxte aard is ook goed voor de sfeer en balans binnen het Themedutch-team. Dit vakgebied is veel stressvoller als menigeen denkt en creativiteit heeft nu eenmaal de ruimte nodig om tot ontplooiing te komen. Dan worden de mooiste designs opgeleverd die een lach op het gezicht van onze relaties toveren.

Rogier - Beta tester

Beta-tester, pietje precies en liefhebber van online gamen

Rogier test zorgvuldig alle websites die door Themedutch worden gebouwd en geeft feedback aan het development-team voordat een website officieel wordt opgeleverd. Door middel van browser testen draagt hij bij aan de kwaliteitsborging van ons werk in meerdere browsers. Voordat je website live gaat controleert Rogier de kwaliteit van je website op de meest gangbare schermen, apparaten en besturingssystemen die op de markt zijn.

ROGIER betatester
MOJO web support

Mojo - Office Dog

Vrolijke viervoeter die weet wat er allemaal bij web komt kijken

Mojo doet research, denkt mee over identiteit, marketingdoelen, vindbaarheid in zoekmachines, en hij zet zijn tanden in de meest lastige development vraagstukken. Maar het liefst verzorg hij brainstormsessies in een relaxte omgeving. Voetballen en spelen met zijn collega’s is volgens hem beste manier.