Google PageSpeed

Ultimate Member lidmaatschap website

Ultimate Member werd gelanceerd in januari 2015. Sindsdien is de populariteit van deze plug-in enorm gegroeid. Er draaien inmiddels 100.000 websites op Ultimate Member na de grote update (versie 2.0) eind 2017.

Waarom Ultimate Member

Het doel was en is om van Ultimate Member de allerbeste gebruikersprofiel en lidmaatschapsplug-in voor WordPress te maken: een lidmaatschapstoepassing die sterk focust op de front-end ervaring voor eindgebruikers, en het tegelijkertijd extreem gemakkelijk maakt voor gebruikers van WordPress.

Ultimate Member is een geweldig alternatief voor BuddyPress, de meest bekende WordPress software voor het bouwen van online communities, teams en groepen. De plug-in maakt het eenvoudig voor gebruikers om zich aan te melden en lid te worden. Met deze plug-in is het mogelijk om prachtige gebruikersprofielen aan je website toe te voegen. Ultimate Member is perfect voor het maken van een online community en lidmaatschap website.

Ultimate Member is waarschijnlijk al de meest populaire plug-in voor gebruikersprofielen op de markt. De core plug-in is gratis. Er is een grote collectie premium-extensies verkrijgbaar om de plug-in functies te verrijken. Sommige extensies zijn community-gericht, zoals de privébericht-extensie, de volg-extensie en meer. Weer andere extensies verbinden met populaire plug-ins zoals WooCommerce, BBpress, Easy Digital Download en vele anderen. Ultimate Member biedt ook mogelijkheden voor inhoudsbeperking en heeft een profielfunctie met vele opties.

Features Ultimate Member lidmaatschap website

De populaire Ultimate Member lidmaatschap website plug-in is een flexibele plug-in waarmee gebruikers een mooi profiel aan je website kunnen toevoegen. De plug-in helpt jou om geavanceerde websites te creëren en gebruikers kunnen met je meedoen. Registratie en login voor de eindgebruiker is mogelijk. Tevens zijn gebruikers in staat om hun Instagram profiel te tonen. Je kunt gebruikers hashtag dingen en een privéberichtensysteem toevoegen aan je website. De belangrijkste features op een rij:

 • Gebruikersregistratie
  Sta gebruikers toe om te registreren via de front-end van je website. Kies tussen automatisch, e-mailactivatie of registratie voor admin-goedkeuring.
 • Gebruiker login
  Laat gebruikers vanaf de voorkant inloggen op je website. Selecteer waar gebruikers naar worden omgeleid naar het inloggen.
 • Gebruikersprofielen
  Geef gebruikers een eigen en mooie profielpagina waar ze aangepaste velden invullen en hun informatie kunnen bekijken.
 • Ledenmappen
  Toon alle gebruikers in een directory met zoekfilters en kies welke informatie wordt getoond.
 • Inhoudsbeperking
  Bepaal wie wel of niet de inhoud van je site mag bekijken. Beperk alleen de inhoud voor logged in/uit gebruikers of voor specifieke gebruikersrollen.
 • Gebruikersrollen
  Maak en bewerk verschillende gebruikersrollen en geef ze verschillende functies op je website.
 • Aangepaste velden
  Verzamel informatie van gebruikers en profielen door het maken van eigen aangepaste velden.
 • Gebruikersmails
  Gebruikers ontvangen e-mails op basis van bepaalde acties, zoals het maken van een account, wachtwoord reset, goedkeuring etc.

Ultimate Member en Themedutch

Themedutch heeft inmiddels 2 extensies voor de Ultimate Member plug-in ontwikkeld. We hebben tevens enkele eigen WordPress templates die zijn voorbereid op deze populaire plug-in. Onze eigen Themedutch extensies zijn te koop via Codecanyon van ENVATO, de grootste WordPress plug-in marktplaats ter wereld. Ultimate Member heeft onze extensies Um-switcher en Um-profiler ook vermeld op hun website. Zie third party plugins Ultimate Member.

Um-profiler

Met Um-profiler kun je naast de standaardontwerpen van Ultimate Member ook nieuwe ontwerpen voor je ledenkaarten maken.

Bekijk Um-profiler

Um-switcher

Um-switcher is de perfecte oplossing wanneer je geld wilt genereren met een lidmaatschap/community website. Um-switcher maakt nieuwe WooCommerce producten voor lidmaatschappen op basis van WordPress gebruikersrollen. Um-switcher wordt aangestuurd door WooCommerce. WooCommerce is de beste en gratis e-commerce oplossing voor WordPress met meer dan 4 miljoen actieve installaties. Verkoop abonnementen voor maanden, dagen, uren en zelfs enkele minuten toegang tot waardevolle en beperkte content of video’s op je website.

Bekijk Um-switcher

Themedutch heeft dus ruime ervaring met het bouwen van een Ultimate Member lidmaatschap website en de mogelijkheden van de plug-in. Ben je op zoek naar een webdesign bureau voor het bouwen van een online community of lidmaatschap website? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0475-217755 en vertel ons je plannen. We geven je graag advies.