wat-kost-een-ssl-certificaat-met-installatie

Wat kost een SSl certificaat met installatie op mijn WordPress website?

Goed zo je hebt het belang van een SSl certificaat voor jouw website begrepen.

Maar wat kost een SSl certificaat met installatie nu eigenlijk? De kosten vallen op zich reuze mee, en zijn onderverdeeld in 2 categorieën.

  1. Namelijk de aankoop van het gewenste SSL-certificaat met groen hangslot of alleen een domein validatie.
  2. En de installatie van het SSl certificaat op jouw website. Het werk wat wij als jou web bureau hebben om vanaf de aanvraag van jouw SSL certificaat tot het testen op correcte werking op alle pagina’s.

Wat kost een SSl certificaat met installatie

De prijzen zijn al vanaf € 65.00 met een gratis Let’s Encrypt ssl certificaat. Dit SSL certificaat is geschikt voor een basis beveiliging maar evengoed doeltreffend. Doorgaans worden deze certificaten op normale websites geplaatst waar het zich alleen draait om een contact formulier.

Dit type SSl certificaat is niet geschikt voor webshops en betaalde leden websites. Tevens bieden niet alle hosting provider deze optie. Maar geen nood een eenvoudig basis Domein SSL is al verkrijgbaar vanaf € 8.95 + € 65.00 voor de installatie.

Wat kost een SSL certificaat met installatie, bel Themedutch 0475-217755 wij adviseren je graag.

Wat doen wij.

Wij verzorgen de gehele aanvraag voor jouw SSL certificaat en installeren deze op jouw server/ hosting pakket. Hiervoor hebben we uiteraard toegang nodig tot jouw hosting. Soms kan het enkele dagen duren voordat het gehele proces van de aanvraag tot installatie gereed is. Dit komt omdat voor organisatie en uitgebreide SSL certificaten een validatie ronde noodzakelijk is. Echter begeleiden wij het gehele traject van a tot z.

Is een SSL certificaat verplicht voor mijn webshop?

Ja absoluut ben je bij wet verplicht om je webshop te voorzien van een SSL certificaat, lees hier meer.