webshop-bouwen-heerlen

Webshop bouwen Heerlen

Zoek je op Webshop bouwen Heerlen? Webdesign-en development bureau Themedutch is gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites en webshops op het cms-systeem WordPress. Wij ontwikkelen al WordPress templates en plugins sinds 2010.

Themedutch e-commerce producten worden in meer dan 120 landen gekocht en gedownload! Wij bouwen jouw professionele webshop op Woocommerce.

Waarom WooCommerce?

 • Bijna 30 procent van alle webshops wereldwijd draait inmiddels op Woocommerce. Woocommerce is het meest populaire webwinkel platform op dit moment. Er zijn inmiddels al bijna 50 miljoen webshops op WooCommerce gebouwd.
 • Er zijn vele goede extensies voor deze e-commerce oplossing verkrijgbaar. Dus maatwerkoplossingen te over!
 • Themedutch is gespecialiseerd in het bouwen van webshops op WooCommerce. We hebben een eigen extensie voor WooCommerce in de verkoop.

Themedutch WordPress webdesign bureau

Voor wie werkt Themedutch? Ons webbureau werkt voor multinationals en het midden- en kleinbedrijf. We opereren regionaal, nationaal en internationaal. Start-ups zijn overigens ook van harte welkom.

Startende webshopeigenaren geven we vooraf gedegen advies over een pakkende domeinnaam, content, seo en WordPress hosting. Met bestaande en grotere bedrijven praten we meestal over herstructurering, uitbreiding en marketingcommunicatie.

Een webbureau voor een webshop bouwen in Heerlen? Laat je webshop of webwinkel met een gerust hart door ons verzorgen. Bel ons op 0475-217755 en wij bezoeken je graag. Eerst meer informatie aanvragen via ons contactformulier mag natuurlijk ook.

Webshop Heerlen tot wel 15.000 producten

Webshop bouwen Heerlen? Themedutch ontwerpt en bouwt webshops, maar ook zakelijke websites, portfolio-, directory- en donatie websites (communities). Wij bouwen websites op WordPress, het meest populaire cms-systeem ter wereld.

Themedutch bouwt Woocommerce webshops met het aantal product wat jij wilt. Wij kunnen shops, productpagina’s, check-out pagina’s en payment gateways zo customizen dat ze volledig aansluiten op jouw wensen. Maatwerk is ons op het lijf geschreven.

Naast de hosting van je webshop heb je ook de mogelijkheid om je website door ons te laten onderhouden. Goed onderhoud en security is namelijk van essentieel belang. Zeer zeker bij webshops. Het hoe en waarom lees je allemaal op onze website.

Wat kost een webshop bouwen Heerlen?

De kosten hangen uiteraard af van jouw budget en doelstelling. Het is onmogelijk om vaste prijzen te hanteren. Hoezo? Een webshop is altijd maatwerk. Wij zien online ook prijzen voorbijkomen vanaf € 299,- tot € 999,-.

Een webdesigner heeft dus 5 tot 15 uur de tijd om je shop te bouwen bij een gemiddeld uurtarief van €65,-. Er komt echt veel meer bij kijken als je een kwalitatieve site wilt.

Webshop bouwen Heerlen:

 • Alleen al voor het adviesgesprek, uitleg en instructie van je webshop is al 2 à 3 uur nodig.
 • Het installeren van diverse betalingsproviders zoals Paypal, IDEAL en alle creditcards kost tijd.
 • Maar ook het bepalen en opmaken van het design en de uitstraling.
 • De content voor de algemene pagina’s opmaken, zoals algemene voorwaarden, verkoopvoorwaarden, privacy policy etc.
 • Het opmaken van jouw producten. Elk product moet toch minimaal 1 foto hebben.
 • Het bewerken van een productfoto, op maat maken, en soms kleur correcties uitvoeren kan zomaar een uur kosten.
 • Het testen en controleren van de betalingen, providers, laadtijd pagina’s etc.
 • Cross-browser testen op desktops, tablets en mobiele telefoons.

Webshop bouwen Heerlen van plan?

Webshop bouwen Heerlen laat je verzorgen door Themedutch. Waarom? Je krijgt altijd waar voor je geld. Zeker met de kennis, ervaring en faciliteiten die wij in huis hebben. We verkopen wereldwijd al e-commerce oplossingen sinds 2010.

De feedback van onze klanten leert dat hun naamsbekendheid is vergroot. Ze worden beter gevonden in zoekmachines en behalen meer omzet met een website of webshop gebouwd door Themedutch.

Partner voor webshop bouwen Heerlen

Haal de expertise van Themedutch vandaag nog in huis en neem direct contact op voor vrijblijvend advies op telefoonnummer: 0475 – 217 755. Of maak gebruik van het contactformulier voor meer informatie.