Webshop-laten-maken-Heerlen

Webshop laten maken Heerlen

Zoek je op Webshop laten maken Heerlen? Webdesign-en development bureau Themedutch is gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites en webshops op het cms-systeem WordPress. Ook ontwikkelen we al WordPress templates en plugins geschikt voor e-commerce websites sinds 2010. Onze Themedutch producten worden gekocht in meer dan 120 landen! Wij bouwen graag jouw professionele webshop op Woocommerce.

Waarom WooCommerce?

Daar is een goede reden voor want bijna 30 procent van alle webshops wereldwijd draait inmiddels op Woocommerce. Woocommerce is het meest populaire webwinkel platform op WordPress van dit moment. Er zijn dan ook al bijna 50 miljoen webshops op deze populaire software gebouwd. Daar komt bij dat er vele goede extensies voor deze e-commerce oplossing verkrijgbaar zijn.

Dus maatwerkoplossingen te over!

Themedutch WordPress webdesign bureau

Voor wie werkt Themedutch? Ons webbureau werkt voor multinationals en het mkb. We opereren regionaal, nationaal en internationaal. Start-ups zijn ook altijd van harte welkom. Beginnende webshop eigenaren geven we vooraf gedegen advies over een pakkende domeinnaam, content, seo en WordPress hosting.

Starters worden bij aanvang meteen goed voorgelicht en begeleid waardoor zij achteraf nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Met bestaande en grotere bedrijven praten we eerder over herstructurering, uitbreiding en marketingcommunicatie.

Een webbureau voor webshop laten maken Heerlen? Laat je webshop/webwinkel met een gerust hart verzorgen door ons webdesign bureau. Bel ons op 0475-217755 en wij bezoeken je graag. Eerst meer informatie aanvragen via ons contactformulier mag natuurlijk ook.

Webshop Heerlen tot wel 15.000 producten

Webshop laten maken Heerlen? Themedutch ontwerpt en bouwt webshops, maar ook zakelijke websites, portfolio-, directory- en donatie websites. Alle websites worden gebouwd op WordPress, het meest populaire cms-systeem ter wereld.

Wij ontwerpen WordPress Woocommerce webshops tot wel 15.000 producten. Wij kunnen shops, productpagina’s, check-out pagina’s en payment gateways zo customizen dat ze volledig aansluiten op jouw wensen. Maatwerk dus.

Naast de hosting van je webshop bieden wij ook de mogelijkheid om je website regelmatig te onderhouden. Goed onderhoud en security is van essentieel belang. Het hoe en waarom lees je allemaal op onze website.

Wat kost een webshop laten maken Heerlen?

De kosten van de webshop hangen af van jouw budget en doelstelling. Het is onmogelijk om vaste prijzen te hanteren omdat een webshop altijd maatwerk is. Wij zien online ook prijzen voorbijkomen vanaf € 299,- tot € 999,-. Maar bij een gemiddeld uurtarief van €65,– heeft een webdesigner dus 5 tot 15 uur de tijd om je complete webshop te bouwen. Daar komt echt veel meer bij kijken als je kwaliteit wilt. Webshop laten maken Heerlen:

  • Alleen al voor het adviesgesprek, uitleg en instructie van je webshop is al 2 à 3 uur nodig.
  • Het installeren van diverse betalingsproviders zoals Paypal, IDEAL en alle creditcards kost tijd.
  • Maar ook het bepalen en opmaken van het design en de uitstraling.
  • De content voor de algemene pagina’s van je webshop: algemene voorwaarden, verkoopvoorwaarden, privacy policy etc.
  • Het opmaken van jouw producten. Elk product zal toch minimaal 1 foto moeten hebben.
  • Het bewerken van een productfoto, op maat maken, en soms nog even wat kleur correcties uitvoeren kan zomaar een uur kosten.
  • Het testen en controleren van de betalingen, providers, laadtijd pagina’s etc.
  • Cross-browser testen op desktops, tablets en mobiele telefoons.

Plannen voor een webshop Heerlen?

Webshop laten maken Heerlen doe je bij ons. Waarom? Met de kennis en ervaring die Themedutch in huis heeft krijg je altijd waar voor je geld. We verkopen immers wereldwijd al e-commerce oplossingen sinds 2010. De feedback van onze klanten leert dat hun naamsbekendheid is vergroot. Ze worden beter gevonden in zoekmachines en generen meer omzet met een website of webshop gebouwd door Themedutch.

Bureau voor webshop laten maken Heerlen?

Haal de expertise van Themedutch vandaag nog in huis en neem direct contact op voor vrijblijvend advies op telefoonnummer: 0475 – 217 755 of maak gebruik van het contactformulier.

PLAATS EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *