webshop-laten-maken-Limburg

Webshop laten maken Limburg

Webshop laten maken Limburg? Ga voor de specialist Themedutch!

Jij zocht op webshop laten maken Limburg? Schakel dan WordPress webdesign bureau Themedutch in! Themedutch is specialist in het bouwen van betaalbare WordPress websites en webshops.Waarom? Sinds 2010 ontwikkelt en verkoopt Themedutch al WordPress templates en plugins geschikt voor e-commerce websites in meer dan 120 landen! Daarvoor maakt Themedutch gebruik van Woocommerce. Bijna 30 procent van alle webshops wereldwijd draaien op Woocommerce, het meest populaire webwinkel platform op WordPress van dit moment. Dat zijn anno 2017 bijna 40 miljoen websites.

Voor iedereen die een professionele Woocommerce webshop nodig heeft.

Themedutch webbureau werkt voor grote multinationals en beursgenoteerde ondernemingen maar start-ups zijn ook altijd van harte welkom. Beginnende website eigenaren geven we vooraf gedegen advies over een pakkende domeinnaam, content, seo en WordPress hosting. Het voordeel is dat starters bij aanvang meteen goed worden voorgelicht en begeleid waardoor zij achteraf nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Een webshop laten maken in Limburg doe je samen met Themedutch webdesign bureau.
Een Webshop laten maken in Limburg, bel Themedutch 0475-217755 wij bezoeken je graag.

Wij maken webshops tot 15.000 producten.

Themedutch ontwerpt en bouwt zakelijke websites en webshops, maar ook portfolio-, directory- en donatie websites. Alle websites worden gebouwd op het cms-systeem WordPress. Themedutch ontwerpt WordPress Woocommerce webshops tot 15.000 producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de e-commerce oplossing Woocommerce. Themedutch kan shops, productpagina’s, check-out pagina’s en payment gateways zo customizen dat ze volledig aansluiten op jouw wensen. Naast de hosting van je webshop biedt Themedutch de mogelijkheid om je website regelmatig te onderhouden. Goed onderhoud is van essentieel belang. Het hoe en waarom lees je op deze website.
Webshop laten maken Limburg, Bel Themedutch 0475-217755

Wat kost een webshop laten maken in Limburg?

Bij Themedutch is de prijs van een website afhankelijk van jouw budget en doelstelling. Het is onmogelijk om een prijs te noemen voor een professionele webshop aangezien een webshop altijd maatwerk is. Wij zien online ook prijzen vanaf € 299,–, maar bij een uurtarief van € 65,– heeft de webdesigner dus 5 uur de tijd om je complete webshop te bouwen. Alleen al voor het adviesgesprek, uitleg en instructie van je website is al 2 à 3 uur nodig. Dan blijft er weinig tijd over voor het inrichten van jouw webshop.

Het installeren van diverse betalingsproviders zoals Paypal, IDEAL en alle creditcards. Het bepalen van het design. Het opmaken van jouw producten, elk product zal toch minimaal 1 foto moeten hebben. Alleen al het bewerken van een product foto, op maat maken en soms nog even wat kleur correcties uitvoeren kan zomaar een uur kosten.

Met de kennis en ervaring die Themedutch in huis heeft krijg je in ieder geval waar voor je geld. De feedback van onze klanten leert dat hun naamsbekendheid is vergroot. Ze worden beter gevonden in zoekmachines en generen meer omzet met een website gebouwd door Themedutch.

Aarzel niet langer met een webshop laten maken Limburg!

Haal de expertise van Themedutch vandaag nog in huis en neem direct contact op voor vrijblijvend advies op telefoonnummer: 0475 – 217 755 of maak gebruik van het contactformulier.

Op zoek naar een webdesigner voor jouw webshop in de regio: Roermond, Weert, Sittard of Maastricht?

PLAATS EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *