webshop-woocommerce

Een webshop laten maken in Roermond? Kies voor Themedutch!

Een webshop laten maken in Roermond? Kies voor Themedutch!

Wil jij een webshop laten maken in Roermond? Schakel dan WordPress webdesign bureau Themedutch in! Themedutch is de expert in het bouwen van betaalbare WordPress websites en webshops.Waarom?

Sinds 2010 ontwikkelt en verkoopt Themedutch al WordPress themes en plugins geschikt voor e-commerce websites in meer dan 120 landen! Daarvoor maakt Themedutch gebruik van Woocommerce. Bijna 30 procent van alle webshops wereldwijd draaien op Woocommerce, het meest populaire eCommerce platform op WordPress van dit moment. Dat zijn anno 2017 bijna 40 miljoen websites.

Voor iedereen die een professionele Woocommerce webshop nodig heeft.

Themedutch werkt voor grote multinationals en beursgenoteerde ondernemingen maar start-ups zijn ook altijd van harte welkom. Beginnende website eigenaren geven we vooraf gedegen advies over een pakkende domeinnaam, webcontent, seo en hostingpakket.

Het voordeel is dat starters bij aanvang meteen goed worden voorgelicht en begeleid waardoor zij achteraf nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Een webshop laten maken in Roermond doe je bij Themedutch.

Een Webshop laten maken in Roermond, bel Themedutch 0475-217755, wij bezoeken je graag.

Wij maken webshops tot 15.000 producten.

Themedutch ontwerpt en bouwt zakelijke en persoonlijke websites en webshops, maar ook portfolio-, directory- en donatiewebsites. Alle websites worden gebouwd op het cms-systeem WordPress. Themedutch ontwerpt WordPress Woocommerce webshops tot 15.000 producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de e-commerce oplossing Woocommerce.

Themedutch kan shops, productpagina’s, check-out pagina’s en payment gateways zo customizen dat ze volledig aansluiten op jouw wensen. Naast de hosting van je webshop biedt Themedutch de mogelijkheid om je website regelmatig te onderhouden. Goed onderhoud is van essentieel belang. Het hoe en waarom lees je op deze website.

Een Webshop laten maken in Roermond. Bel Themedutch 0475-217755

Wat kost een webshop laten maken in Roermond?

Bij Themedutch is de prijs van een website afhankelijk van jouw budget, je prioriteiten en doelstelling. Het is onmogelijk om een prijs te noemen voor een professionele webshop aangezien een webshop altijd maatwerk is.

Wij zien online ook prijzen vanaf € 299,–, maar bij een uurtarief van € 65,– heeft de webdesigner dus 5 uur de tijd om je complete webshop te bouwen. Alleen al voor het adviesgesprek, uitleg en instructie van je website is al 2 à 3 uur nodig.

Met de kennis en ervaring die Themedutch in huis heeft krijg je in ieder geval waar voor je geld. De feedback van onze klanten leert dat hun naamsbekendheid is vergroot. Ze worden beter gevonden in zoekmachines en generen meer omzet met een website gebouwd door Themedutch.

Aarzel niet langer met een webshop laten maken in Roermond!

Haal de expertise van Themedutch vandaag nog in huis en neem direct contact op voor vrijblijvend advies op telefoonnummer: 0475 – 217 755 of maak gebruik van het contactformulier.