webshop-roermond

Webshop Roermond? Themedutch e-commerce specialist!

Zocht je op webshop Roermond? Themedutch is gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites en webshops op het cms-systeem WordPress. Sinds 2010 ontwikkelen we al WordPress templates en plugins geschikt voor e-commerce websites. Onze producten worden gekocht in meer dan 120 landen! Wij bouwen jouw professionele webshop op Woocommerce.

Waarom WooCommerce?

Bijna 30 procent van alle webshops wereldwijd draait inmiddels op Woocommerce. Het is het meest populaire webwinkel platform op WordPress van dit moment. Er zijn dan ook bijna 50 miljoen webshops op deze populaire software gebouwd. Daar komt bij dat er veel goede extensies voor deze e-commerce oplossing verkrijgbaar zijn.

Dus maatwerkoplossingen te over!

Themedutch webdesign bureau

Themedutch webbureau werkt voor multinationals, het mkb en zzp-ers. Start-ups zijn ook altijd van harte welkom. Beginnende webshop eigenaren geven we vooraf gedegen advies over een pakkende domeinnaam, content, seo en WordPress hosting.

Het voordeel is dat starters bij aanvang meteen goed worden voorgelicht en begeleid waardoor zij achteraf nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

Een webbureau voor webshop Roermond aan het zoeken? Laat het verzorgen door Themedutch webdesign bureau. Bel ons gerust op 0475-217755 en wij bezoeken je graag. Informatie opvragen via ons contactformulier mag natuurlijk ook.

Webshop Roermond tot 15.000 producten

Themedutch ontwerpt en bouwt zakelijke websites en webshops, maar ook portfolio-, directory- en donatie websites. Alle websites worden gebouwd op het cms-systeem WordPress.

Wij ontwerpen WordPress Woocommerce webshops tot wel 15.000 producten. Wij kunnen shops, productpagina’s, check-out pagina’s en payment gateways zo customizen dat ze volledig aansluiten op jouw wensen.

Naast de hosting van je webshop biedt Themedutch de mogelijkheid om je website regelmatig te onderhouden. Goed onderhoud en security is van essentieel belang. Het hoe en waarom lees je op onze website.

Wat kost een webshop Roermond laten maken?

De kosten van de webshop zijn afhankelijk van jouw budget en doelstelling. Het is onmogelijk om een vaste prijs te noemen aangezien een webshop altijd maatwerk is. Wij zien online ook prijzen vanaf € 299,- maar bij een gemiddeld uurtarief van € 65,– heeft een webdesigner dus 5 uur de tijd om je complete webshop te bouwen.

  • Alleen al voor het adviesgesprek, uitleg en instructie van je webshop is al 2 à 3 uur nodig.
  • Het installeren van diverse betalingsproviders zoals Paypal, IDEAL en alle creditcards kost tijd.
  • Maar ook het bepalen van het design en de uitstraling.
  • De content voor de algemene pagina’s van je webshop: algemene voorwaarden, verkoopvoorwaarden, privacy policy etc.
  • Het opmaken van jouw producten. Elk product zal toch minimaal 1 foto moeten hebben.
  • Het bewerken van een product foto, op maat maken, en soms nog even wat kleur correcties uitvoeren kan zomaar een uur kosten.
  • Het testen en controleren van de betalingen.
  • Cross-browser testen op desktops, tablets en mobiele telefoon.

Plannen voor een webshop Roermond?

Met de kennis en ervaring die Themedutch in huis heeft krijg je in ieder geval waar voor je geld. De feedback van onze klanten leert dat hun naamsbekendheid is vergroot. Ze worden beter gevonden in zoekmachines en generen meer omzet met een website of webshop gebouwd door Themedutch.

Bureau voor webshop Roermond gezocht?

Haal de expertise van Themedutch vandaag nog in huis en neem direct contact op voor vrijblijvend advies op telefoonnummer: 0475 – 217 755 of maak gebruik van het contactformulier.

PLAATS EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *