WP EXPERTS SINDS 2010

Een goed opgezette WordPress community website versterkt de interactie en engagement van je leden.

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

ledenwebsite

Heb je een leden of membership website nodig? Wij dragen zorg voor de juiste strategie, middelen en techniek

Themedutch ontwikkelt en bouwt websites, templates en plugins voor o.a. een WordPress community website. Uiteraard hebben we ook uitgebreide ervaring opgedaan met onze website www.theme-dutch.com waar duizenden leden wereldwijd zich hebben geregistreerd voor support via de beschikbare forums en ticketsysteem.

Naast design en development van een WordPress community website schakelen opdrachtgevers zoals reclamebureaus en webdesigners onze experts ook steeds meer in om alleen de technische installaties en het inregelen van dergelijke websites te verzorgen. Met name bij WordPress community websites komt er nogal wat bij kijken.

wordpress-community-website

De basis voor je WordPress community moet goed zijn.

Als de basis van je website niet goed is dan is het later moeilijk of zelfs onmogelijk om bij te sturen, zeker als je een website hebt waar al duizenden members gebruik van maken.

Denk eerst goed na wat je precies wilt of nodig hebt voordat je aan dergelijk project begint. De gevolgen van een verkeerde aanpak, bouw, gebruikte software of hosting kunnen rampzalig zijn. Wil je niet alles uitbesteden omdat je redelijk uit te voeten kunt met WordPress? Vertel ons je verhaal.

Laat je adviseren op het gebied van de beste software en laat alle installaties door Themedutch verzorgen op een hosting die daar geschikt voor is. Dan heb je de basis gelegd.

Betrouwbare software is noodzakelijk voor elke community

Themedutch heeft ervaring met het bouwen van communities en geschikte WordPress software. We hebben zelfs een eigen collectie community templates en plugins die daarop zijn voorbereid. Alle software die we daarvoor gebruiken is zorgvuldig en weloverwogen gekozen, maar ook kostenbesparend.

Wil je graag een WordPress community website door ons laten bouwen met al dan niet betalende leden of wil je liever zelf aan de slag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Bel ons gerust!

membership-website
ultimate_member
buddypress
bbpress formum
woocommerce_websites
wordpress