WP EXPERTS SINDS 2010

Krachtige WordPress hosting die voldoet aan de eisen voor kwaliteit, continuïteit én snelheid!

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

Super snelle hosting bij Themedutch kan al vanaf een tientje per maand.

Je website wordt op onze eigen dedicated servers gehost, veilig op Europese bodem. En natuurlijk voorzien van een specifieke WordPress configuratie.

Vanaf 1 GB Webruimte SSD Harde schijven.
250 MB Gereserveerd PHP-geheugen.
PHP 7+ (30% sneller)
Geschikt voor Woocommerce web shops.
500 Mbps bandbreedte.
Plesk control panel.
Automatische Back-up systeem.
Anti-DDoS protectie
Dedicated IP adres.
Let’s Encrypt basis SSL Inclusief.*

Bel ons gerust!

webbureau_roermond
community website

Wij hosten WordPress websites, WooCommerce webshops, Ultimate Member, BuddyPress, BBpress community's en meer.

Wij geloven niet in standaardoplossingen zowel voor je website als ook je hosting. Samen bekijken we wat je nodig hebt. En maken een passend hosting pakket voor je.

NVMe SSD

Onze servers maken gebruik van de nieuwste generatie SSD-disk, type NVMe, met een leessnelheid van 2,8 Gigabit.

Anti-DDoS

Voorzien van automatische DDoS aanvalsmigratie - Toegang tot permanente migitatie en een Network Firewall configuratie

nginx & varnish cache

Configuratie geoptimaliseerd voor WordPress. Dus lekker snel. Standaard bij elk hosting pakket.

PHP 7+

De WordPress websites op onze servers draaien op PHP7+ voor een tot wel 30% snellere backend van jouw website.

wordpress-community-website

Goede WordPress hosting heeft een positief effect op je resultaten in Google

Het hebben van een goed hostingpakket is ook bevorderlijk voor je resultaten in zoekmachines. Google beloont websites die een snelle laadtijd hebben.

Maar ook voor je website bezoekers is het van groot belang. Een snelle website is immers gebruiksvriendelijk. Je schiet je doel voorbij met bezoekers die snel afhaken en je website weer verlaten vanwege de lange laadtijd van je web pagina’s. Ook dit blijft voor Google niet onopgemerkt en kost posities.

Wij onderschrijven het belang van goede hosting ook vanwege onze wereldwijd netwerk aan leden die 24/7 service verwachten.

wordpress plugin developer

Goedkope hosting is ook duurkoop. Bij een WordPress hosting pakket is snelheid, stabiliteit, veiligheid en service belangrijker dan je denkt.

Waarom is goede hosting belangrijk? In veel gevallen sta je bij goedkope hosting op een gedeelde server met honderden andere websites. Je wilt natuurlijk niet dat je website ineens erg traag laadt of dat je ineens geen bestanden meer kunt uploaden zodra een server de limit bereikt.

Vaak zijn goedkope aanbieders niet goed bereikbaar voor ondersteuning en storingen duren vaak te lang omdat ze (te) laat worden ontdekt en er geen mensen in het datacentrum aanwezig zijn. Een besparing van een paar tientjes kan zo gauw honderden euro’s gaan kosten.

communitie-websites

Goede WordPress hosting, datacenters en CDN netwerk

Themedutch host jouw website bij OVH, mits jij staat op hosting bij je eigen provider met een geschikt hostingpakket.

Onze provider OVH met een community van klanten in 16 landen is wereldwijd de nr. 3 host met eigen servers in 20 datacenters wereldwijd. 2 hiervan behoren tot de allergrootste.

OVH, de enige beheerder van haar datacenters, met een maximale fysieke beveiliging en infrastructuren met een hoge beschikbaarheid, voldoet aan de internationale eisen en heeft de benodigde ISO certificeringen.

OVH ontwikkelt al 15 jaar nieuwe solutions om klantgegevens te beschermen. Voor 3 datacenters in Frankrijk en 1 in Canada heeft OVH de SOC1 en 2 Type II certificaten waaruit het beveiligingsniveau blijkt van de dedicated cloud solution.

Onze WordPress hosting provider OVH heeft overigens twee CDN aanbiedingen voor applicaties, namelijk CDN webstorage en CDN infrastructure. Dit is ideaal voor websites met internationale gebruikers.