WP EXPERTS SINDS 2010

WordPress websites die jouw doel niet voorbij schieten.

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

webdesign-bureau-roermond

Ben je net gestart en wordt dit je eerste WordPress website? We maken graag wat jij wilt, maar vooral wat jij nodig hebt!

Themedutch ontwerpt en bouwt WordPress websites voor zzp-ers, het mkb tot en met beursgenoteerde bedrijven. We werken regionaal, nationaal en internationaal.

We bespreken eerst je doelstelling en wat de website voor jou moet doen. Je krijgt gedegen advies over de keuze voor een goede domeinnaam, web content, seo tot en met het juiste hostingpakket.

Met multinationals praten we eerder over herstructurering, uitbreiding en marketing communicatie. Elke website opdracht heeft immers specifieke doelen en aandachtspunten. We leggen je graag uit waarom.

websites-roermond

Themedutch is de ideale sparringspartner om jou en je bedrijf online te boosten

Wij hebben onze sporen verdiend bij het jarenlang ontwikkelen van templates die door duizenden andere web bureaus, reclamebureaus en webdesigners worden gekocht. De ontwikkeling van een premium WordPress template wat op het cms-systeem WordPress wordt geïnstalleerd, neemt soms maanden in beslag.

Onze templates worden gedebugd en getest op alle gangbare browsers en schermformaten. Maar ook of ze compatibel zijn met bekendere plugins. Onze vergaarde WordPress kennis gaat veel verder dan van een gemiddeld reclamebureau of webdesigner die templates kopen om WordPress websites te bouwen.

WordPress websites vanaf domeinnaam t/m hosting

Er zijn meer redenen om je website bij ons te laten ontwerpen en bouwen. Vanwege onze internationale ervaring en de feedback uit onze community hebben we veel geleerd.

Het bouwen van WordPress websites, webshops, membership websites en online magazines is bekend terrein. Maar we weten ook veel over het belang van goede hosting en wat er bij komt kijken om gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Naast het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij nog veel meer. En, alles onder 1 dak, zoals WordPress installaties, SEO optimalisatie, training, support, domeinregistratie, hosting, SSL certificaten en het structureel onderhoud van je website.

Bel ons gerust!

web-design bureau roermond