WP EXPERTS SINDS 2010

Wij zijn WordPress Experts in hart en nieren en gaan voor jouw online succes.

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

Je hebt websites en websites. Onze WP experts gaan voor websites met toegevoegde waarde, doordacht en met de juiste marketingmix

De sterke opmars van het cms-systeem WordPress heeft de wereld van webdesign en development sterk veranderd in de positieve én negatieve zin. Elk verhaal heeft twee kanten en dat geldt ook voor WordPress.

Door de sterke opkomst van WordPress zijn er behoorlijk wat mensen bijgekomen die in WordPress een lucratieve inkomstenbron zien. Er worden inmiddels heel wat websites tegen spotprijzen gebouwd zonder gedegen achtergrondkennis.

Het is inderdaad mogelijk om een website te bouwen op WordPress zonder veel kennis. Voor websites die niet bedrijfsmatig worden ingezet is dit niet rampzalig. Maar bedrijven die zichzelf serieus nemen zijn gebaat bij het inhuren van professionele WP experts en nemen geen risico’s. Vraag naar kennis van code, SEO en hosting!

Waar jij als klant op letten en welke kennis is een absolute must

Web bureaus met echte WordPress experts hebben veel kennis en expertise in huis waar jij als opdrachtgever je voordeel uit haalt. Een team met de beschikking over een gedegen PHP programmeur is echt geen overbodige luxe.

Een programmeur lost problemen die in een website altijd kunnen voorkomen binnen afzienbare tijd op. Een goede kennis van WordPress templates, plugins en hosting is echt een must. Dit is je waarborg voor de bouw van jouw snelle, stabiele en vooral veilige website. Het is van groot belang dat je een gebruiksvriendelijke website krijgt die geheel aansluit op jouw doelstelling en goed gevonden wordt in Google. Zijn er ook SEO specialisten en een system administrator beschikbaar, dan zit je goed!

Wat maakt ons dan tot echte WP experts? Kennis en ervaring!

Themedutch heeft haar basis gelegd in de ontwikkeling van WordPress templates. Voordat er een premium template op de markt komt gaan er maanden aan ontwikkeling, testen en review rondes aan vooraf. Sinds 2010 hebben wij support verleend aan duizenden klanten met de meest uiteenlopende vragen en problemen.

Hiermee hebben wij ongelofelijk veel kennis vergaard die echt wel verder gaat dan bij een gemiddeld web bureau dat WordPress websites bouwt. Ons team bestaat uit WordPress developers, PHP programmeurs, System administrators en SEO specialisten met een achtergrond in sales en marketing.

Themedutch WordPress experts verzorgen alles vanaf domeinnaam tot en met hosting en onderhoud.

Bel ons gerust!