WP EXPERTS SINDS 2010

Wij ontwikkelen WordPress plugins die er toe doen en voor jouw specifieke marketing doeleinden.

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

woocommerce-webshops

Less is more.. Welke WordPress plugins moet je wel of niet gebruiken

Onze experts hebben de afgelopen jaren vele third party WP Plugins getest op usability en security. Inmiddels scheiden we bij Themedutch het kaf van het koren en zijn we een betrouwbaar aanspreekpunt voor kwalitatieve WP Plugins, maar ook voor de consequenties die ze mogelijk voor je website hebben.

We adviseren het gebruik zo veel mogelijk te beperken. Dit voorkomt tragere websites en mogelijke conflicten. Weet je het niet en heb je professioneel advies nodig? Neem gerust contact met op met onze WordPress experts. We helpen je graag.

Themedutch ontwikkelt Premium WordPress plugins met toegevoegde waarde

Themedutch maakt bij de bouw van jouw website alleen gebruik van WP Plugins die zich zelf ruimschoots hebben bewezen, dus betrouwbaar zijn en regelmatig worden verbeterd. We ontwikkelen zelf ook WP Plugins waar een meerwaarde voor ons zelf en voor onze klanten in zit.

Een populaire Themedutch plugin is bijvoorbeeld UM-Switcher Wp Plugins. UM-switcher biedt de mogelijkheid om de community role van de populaire plugin Ultimate member te veranderen via een abonnement product dat wordt aangestuurd door Woocommerce, de meest populaire plugin voor ecommerce websites. UM-switcher is de perfecte oplossing voor een breed publiek dat geld wil verdienen met een leden/community website.

De do’s en don’ts van WordPress plugins. Laat je goed informeren!

Themedutch heeft een community van vele duizenden leden, allemaal kopers van een of meerdere Themedutch producten. Voor support maken onze leden gebruik van het forum en ticketsysteem. Heeft een koper van een Themedutch plugin problemen met ons product dan bekijken we in een aantal gevallen de back-end van de website.

Wat onze experts daar aantreffen is soms schrikbarend. Er zijn mensen die lukraak gratis en betaalde plugins downloaden en installeren en denken dat het wel goed komt. Er zitten WordPress plugins tussen (vaak gratis) die al een eeuwigheid niet meer door de ontwikkelaar worden geupdate. Weer andere plugins zijn niet volgens de filosofie van WordPress gebouwd en veroorzaken conflicten. Beperk het gebruik en laat je goed adviseren.

Bel ons gerust!

wordpress plugin developer