WP EXPERTS SINDS 2010

Gepassioneerd in het ontwikkelen van WordPress templates voor onze wereldwijde community

Bel Themedutch 0475 - 217 755 voor een vrijblijvend advies.

wordpress plugin developer

Themedutch is geen onbekende speler in de wereldwijde Premium WordPress template community

Themedutch is Elite Author bij Themeforest grootste digitale marktplaats, de grootste template marktplaats ter wereld, waar we al Featured Author en Weekly Top Seller waren.

Voor een van onze WP Templates hebben we een honorable mention op awwwards.com. Awwwards erkent en bevordert de inzet en het talent van de beste ontwikkelaars, ontwerpers en webbureaus ter wereld.

Onze WP Templates worden gekocht in meer dan 120 landen wereldwijd. De meest recente Themedutch WP Templates hebben een themecheck quality van 100% voor security en code op themecheck.org.

Ok, maar wat is een WordPress template nou eigenlijk?

Simpel gezegd, het is een uitgebreid design en voorbeeldwebsite (demo) wat je op het cms-systeem WordPress installeert. Het template vormt de basis van je nieuwe website design.

Themedutch is een bekende speler in de markt op het gebied van Premium WordPress templates. Wij ontwikkelen al templates sinds 2010. De populariteit van WordPress is wereldwijd enorm toegenomen. Veel kleine maar ook grote en bekende bedrijven hebben hun weg naar WordPress inmiddels gevonden omdat het aanbod in WordPress designs, producten en oplossingen explosief is gestegen.

WordPress is niet voor niets het meest populaire cms-systeem ter wereld.

Kiezen voor Themedutch WordPress templates is kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit

Het ontwikkelen en lanceren van een template kost soms maanden tijd. Voor ons is de flexibiliteit,functionaliteit en snelheid van een template erg belangrijk.

Daarnaast moet de gebruikte code strak zijn, gedebugged en geheel volgens de filosofie van WordPress. Het template moet van hoogwaardige kwaliteit zijn en compatible zijn met andere hoogwaardige WordPress software zoals plugins.

Wij kennen onze eigen WordPress templates als geen ander. De ontwikkeling van jouw website op een template van Themedutch kost dus minder tijd. Bekijk onze template portfolio op demo.theme-dutch.com

Bel ons gerust!

webshop-woocommerce
webshop-voorbeeld-02
magazine-webdesign
seo-optimalisatie-roermond-1
dondo-wordpress-theme
wp-templates
wordpress templates
GOEDKOPE-WEBSITES